Google Dfp Small Business Başlangıç

Google Dfp Small Business Nedir?

DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business gelişmiş özelliklere erişim sunan ve büyümekte olan yayıncıların hızlı bir şekilde hazırlayıp kullanmaya başlayabildikleri, ücretsiz barındırılan bir reklam sunma çözümüdür. DFP Small Business, kolaylaştırılmış trafik işlemlerini, ileri düzey öngörme ve raporlama olanağını, entegre gelir optimizasyonunu ve dünyanın en geniş reklamveren havuzuna doğrudan erişimi içeren, doğrudan ve dolaylı olarak satılan reklamları yönetmek ve büyütmek için eksiksiz bir araç seti sunar. DFP Small Business, Google’ın hızlı ve güvenilir altyapısıyla büyümek için sağlam bir temel, esnek bir API ve dünyanın en büyük yayıncılarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış güvenilir bir premium sürüme erişim sağlar.

Google Dfp Small Business Başlangıç yazısına devam et

Dijital Pazarlama Eğitimleri

Dijital pazarlama hakkında bir bilginiz yoksa lütfen Dijital Pazarlama Nedir? adlı konumuzu okuyunuz.

Teknoloji ve iletişim araçlarının baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüzde, pazarlama ilke ve stratejilerinin aynı kalması beklenemez. Nitekim son dönemlerde Batı ülkelerinde pazarlamanın dijital boyutu önem kazanmış; bu sayede şirketler teknolojinin sınırsız imkanlarını da kullanmak suretiyle hedef kitle ve müşterilerine daha kolay ulaşır olmuşlardır. Dijital pazarlamanın tüm yönleri ile anlaşılması için bu konuda eğitim almak çok önemlidir.

Dijital Pazarlama Eğitimleri yazısına devam et

Dijital Pazarlama Nedir?

Dijital Pazarlama (Digital Marketing) Anlamı Nedir?

Dijital Pazarlama, bilgisayar, tablet, smartphone, akıllı cep telefonu, dijital billboards, oyun konsolları gibi elektronik cihazları kullanarak tüketicilerle ve iş ortakları ile bağlantıya geçmektir.

Dijital Pazarlama, e-posta, sosyal ağlar vb. kanalları kullanarak, her hangi bir kuruluş yada markanın gelişimine yol açan bir süreçtir.

Dijital Pazarlama Nedir? yazısına devam et

Search Engine Marketing (SEM) Arama Motoru Pazarlaması Nedir?

SEM (Search Engine Marketing) Sitenizin ücretini ödeyerek arama sonuçlarında arama motorlarında da en üst kısımdaki sponsor link yada sağ taraftaki sponsor link kısmında gözükerek, hedef kitlenize ulaşmanızı sağlayan bağlantı reklamlarıdır. Ülkemizde en çok kullanılan arama motorlarının bir çoğu arama motoru pazarlamasını desteklemektedir.

Search Engine Marketing (SEM) Arama Motoru Pazarlaması Nedir? yazısına devam et

Video Sitesi İçin Seo Önerileri

Video siteleri için gerekli olan on-page faktörlerden bu konuda bahsedeceğim.

Arama motorları web sitenizi ziyaret ettiğinde içeriğinizdeki active x denetimlerinin tam anlamıyla ne içerdiğini anlayamayabilirler. Bu yüzden genellikle flash player gibi eklentilerle çalışan videoları arama motorlarına tanıtmak için, yapacağımız ilk iş, web standartlarından yararlanmak olmalıdır.

Video Sitesi İçin Seo Önerileri yazısına devam et